Monte Pacis yra prabangus restoranas, įsikūręs Kaune, kuris siūlo išskirtines degustacines vakarienes ir aukštos klasės aptarnavimą.
4 patiekalų degustacinė vakarienė: Tai ypatingas pasirinkimas, leidžiantis išbandyti keturis skirtingus patiekalus iš specialiai paruošto meniu.
6 patiekalų degustacinė vakarienė: Didžiulis degustacinių patiekalų pasirinkimas, kuris leidžia išbandyti šešis skirtingus patiekalus, sukurtus remiantis šefo kūrybiškumu ir vietiniais produktais.
Vakarienė restorane: Įprasta vakarienė restorane, kur galima pasirinkti iš įvairių restorano meniu patiekalų.
Svetingumo komplekso „Monte Pacis“ dovanų čekis: Puiki dovana artimam žmogui, leidžianti mėgautis prabangiomis Monte Pacis restorano paslaugomis.
Ypatingas poilsis su vakariene dviem: Romantiškas paketas, įskaitantis prabangią vakarienę ir ypatingą apgyvendinimą Monte Pacis viešbutyje.
„A la Carte“ pusryčiai: Pasirinkimas iš įvairių pusryčių patiekalų, leidžiantis mėgautis skaniu maistu ir puikiu aptarnavimu.
Monte Pacis restoranas garsėja prabanga, elegancija ir aukščiausios kokybės aptarnavimu. Šis restoranas taip pat yra dalis Monte Pacis viešbučio komplekso, todėl klientams siūlomos unikalios paslaugos, atitinkančios aukščiausius standartus. Tai puiki vieta šventėms, romantiškiems vakarams ar ypatingoms progoms, kai norite patirti skanius patiekalus ir ypatingą atmosferą.
Svetingumo kompleksas “Monte Pacis” – keturių žvaigždučių viešbutis, įtrauktas į Europos paveldo viešbučių federaciją „Heritage hotels of Europe“ ir restoranas, įkurtas Pažaislio vienuolyno ansamblio istoriniuose svečių namuose, kuriuos XVII a. sau, svečiams ir keliauninkams pastatydino LDK Kancleris Kristupas Zigmantas Pacas. Jis ir pavadino namus “Monte Pacis” – TAIKOS KALNU. Brandžiojo baroko architektūra, vienuolyno didybė ir paslaptingumas, istoriją atspindintis interjeras, meno kūriniai, Kauno marių regioninio parko pusiasalio grožis, seserų kazimieriečių perduoti legendomis apipinti receptai, šiuolaikiškai interpretuojami profesionalaus virtuvės šefo Raimundo Dambrausko, čia pat auginamos daržovės ir uogos, iš Europos vienuolynų atvežtas vynas, malonus svetingumo komplekso darbuotojų apsiėjimas – visa tai sukuria svečiams unikalų poilsį ir prisiminimus.