Skrydis įspūdingu senoviniu „Slingsby“ sklandytuvu su atvira kabina

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

Dievinate jausmą kai vėjas taršo plaukus, o saulės spinduliai švelniai kutena odą? Taip pat patinka aukštis, greitis bei dangus? Trokštate gražias apylinkes ir panoramą pamatyti iš aukštai? Tuomet jums turėtų tikti ir patikti skrydis senoviniu sklandytuvu „Slingsby“! Kuo ši skraidanti oro transporto priemonė tokia ypatinga? Ogi tuo, kad jūs skriesite oru su... atvira kabina! Taip, jūs galėsite jausti viską pats - ir vėją, ir saulės šilumą. Ilgų bei lanksčių sparnų pagalba jūs būsite pakeltas į aukštas padanges, ir taip pat saugiai nuleistas ant žemės. Iki 30-ies minučių trukmės pramoga jus nukels į dar nepažintų svajonių šalį bei įsirėš į atmintį ilgam. Jeigu jums artima išlaisvinanti skrydžio dvasia, šis pasiūlymas yra kaip tik jums! O galbūt pažįstate artimą žmogų ar draugą, kuris visuomet svajojo apžvelgti brangiąją Lietuvos žemę iš paukščio skrydžio? Tuomet nieko nelaukite ir griebkite šią puikią galimybę, kuri ne visuomet gyvenime pasitaiko. Skrydis senoviniu sklandytuvu - ne tik neįkainojama patirtis, bet galbūt ir nuostabios svajonės ar hobio pradžia...

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • 15-30 min. trukmės skrydis senoviniu sklandytuvu „Slingsby“ 1 asmeniui

Svarbu:

Skrydis atviroje kabinoje, kairėje pusėje skraidinantis Jus pilotas. Skrydžiai yra vykdomi savaitgaliais, nuo gegužės iki spalio mėnesio. Nevykdomi, esant blogam orui, t.y., lyjant, esant rūkui, prastam matomumui, debesuotumui ar pučiant stipriam vėjui. Nerekomenduojame skristi nėščioms moterims, asmenims sergantiems širdies ligomis ar epilepsija. Asmenys apsvaigę nuo alkoholio, narkotinių, psichotropinių ar kitų medikamentų skraidinami nebus. Jeigu skrydžio metu pasijusite blogai ar nuspręsite, jog pamatėte ir patyrėte pakankamai, visada, pranešę pilotui, galite skrydį užbaigti anksčiau. Mažiausias keleivio amžius – nuo 14 metų. Rekomenduojame turėti kepurę ir akinius nuo saulės, kad ryški saulė netrukdytų mėgautis vaizdais, fotoaparatą ar vaizdo kamerą, kad galėtumėte užfiksuoti nepamirštamus įspūdžius.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: „Pociūnų aerodromas“, Sklandytojų g. 10, Pociūnų k., Prienų raj. sav. Žiūrėti žemėlapyje
Trukmė: 15-30 min.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1
Apranga: Patogi, nevaržanti judesių
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: nuo gegužės iki spalio mėnesio
Šalis: Lietuva
Miestas: Prienai
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

150,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +150

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Pociūnų aeroklubas
info@pociunai.lt, +3706 0094024
Pociūnų aeroklubas Google 4.9 / (18)
Komentarai
  • Rekomenduojame
  • DovanuSala.lt puslapyje rasite virš 3900 pramogų ir laisvalaikio dovanų kuponų. Neretai tokiame dideliame pasiūlymų sraute sunku išsirinkti tinkamiausią pasiūlymą. Mūsų dovanų ekspertai atrinko geriausius pramogų pasiūlymus atsižvelgiant į kainą, populiarumą, klientų įvertinimus. Nuolat patys išbandome Jums siūlomas paslaugas, todėl apie pramogą galite gauti atsiliepimą „iš pirmųjų lūpų“. Galite būti tikri, kad perkant dovanų kuponą su etikete „Rekomenduojame“ dovanų gavėjas su šypsena veide prisimins apie Jūsų staigmeną!