powered by Google translate

Išnuomojamas kotedžas Skitunäse

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

powered by Google translate

Paplūdimio pirties šiluma ir grilio namelio atmosfera Pyhtää mieste, nuo Helsinkio nutolusi 110 km.

Pajūrio kotedžas Skitunäs vila Pietų Suomijoje Pyhtää:

Villa Skitunäs yra puiki atostogų vieta jums ir jūsų šeimai ar net jūsų įmonės susitikimams ir poilsiui Pyhtää mieste, tik apie 100 km nuo Helsinkio. Skitunäs nuomojamas namelis yra pilnai įrengtas atostogų butas, tinkamas naudoti ištisus metus, esantis prie pat jūros, gražioje miškingoje vejoje. Nuomojamame kotedže yra didžiulės terasos, valčių prieplauka, laužavietė, paplūdimys ir rąstinė kepsninė. Galima irklinė valtis.

Didelė vila kaip žvejų namelis, poilsiui ar kaip šventės vieta:

Skitunäs nuomos namelis yra gamtos širdyje, ant jūros kranto. Aplink auga tankus pušynas, suteikiantis puikių įspūdžių lauke tiek vasarą, tiek žiemą. Priešais kotedžą atviros jūros užpakalinė dalis atsiveria iki pat Loviisos, o jūra lankytojams siūlo nuostabius gamtos potyrius ištisus metus. Galite irkluoti ir plaukioti, o žiemą mėgautis snieguotais žiemos peizažais, čiuožti ir žvejoti.

Didelis pajūrio kotedžas siūlo malonią aplinką atsipalaiduoti, rengti susitikimus ir švęsti net ir su didesne grupe. Kajutė Skitunäse yra puiki vieta bernvakariui, taip pat tinkama vieta, pavyzdžiui, gimtadienio vakarėliams ar net nedideliems šeimos susibūrimams. Kaimynai yra už nedidelio miško, bet gana arti, todėl nepamirškite gerbti kitų namelių ramybės, ypač lauke.

Nakvynė 10-12 žmonių nuomojamame kotedže:

Skitunäs nuomojamas kotedžas geriausiai tinka apie 10 žmonių. Kajutėje yra lovos 12 vietų, tačiau esant poreikiui, lofte ir svetainėje su, pvz., atsarginiais čiužiniais, galima apgyvendinti kelis papildomus žmones. Visose lovose yra antklodės ir pagalvės, esant poreikiui galima išsinuomoti patalynę. Lofte taip pat yra keli atsarginiai čiužiniai ir antklodės bei pagalvės net didesnės grupės poreikiams.

Didelė svetainė, židinys ir biliardo stalas palėpėje. Židinys nėra tūrinis, tačiau sukuria nuostabią atmosferą salone, ypač tamsiais rudens ir žiemos vakarais. Apačioje trys miegamieji kambariai ir atskira miegamoji palėpė virš pirties. Namelyje yra nedidelė malkomis kūrenama pirtis, prausimosi ir persirengimo kambarys bei du tualetai. Didelėje palėpėje yra miegamosios vietos šešiems asmenims ir didelis medinis biliardo stalas, tinkantis smagiems žaidimams.

Puikiai įrengta virtuvė ir valgomojo zona 10 žmonių:

Nuomojamame kotedže yra pilnai įrengta maisto ruošimo virtuvė ir gausūs stalo įrankiai bei serviravimo indai apie 14 žmonių. Virtuvėje yra viryklė, orkaitė, indaplovė, aukštas šaldiklis, atskiras žemas šaldytuvas ir mikrobangų krosnelė. Virtuvėje taip pat yra kavos aparatas, virdulys, skrudintuvas ir plaktuvas, yra indai ir gausūs serviravimo indai apie 14 žmonių. Taip pat salone yra vyno taurės ir putojančio vyno taurės. Į nuomos kainą įskaičiuotas indų ploviklis. Valgomojo zonoje yra 10 vietų valgomasis stalas.

Viršutiniame aukšte taip pat yra nedidelis atskiras valgomojo stalas, kurį pageidaujant galėsite nusinešti į apačią Pirtis, prausyklos ir 2 x tualetai Nuomojamame namelyje yra nedidelė, atmosferos kabina pirtis. Lenta apie 1,8 metro ilgio, tad pirtyje vienu metu telpa 3-4 besimaudantys. Pirtyje yra malkomis kūrenama krosnis, prausykloje – dušas ir tualetas. Kajutėje taip pat yra atskiras tualetas. Malkų galima rasti malkinėje ant sandėlio sienos.

Trys miegamieji pirmame aukšte, miegamasis palėpė ir dviaukštė lova

Apatiniame aukšte yra 3 miegamieji su 2 x 80 cm atskiromis lovomis viena šalia kitos. Dviejuose miegamuosiuose lovas galima pastatyti ir atskirai. Virš pirties yra dviaukštė lova su 1 x 120 cm lova. Iš pirties terasos patekimas į miegamąsias patalpas kopėčiomis.Palėpėje biliardo stalas ir 5 x 80 cm lovos.

Namelyje yra atskira malkomis kūrenama paplūdimio pirtis prie jūros:

Be kabinos pirties, Skitunäs turi atskirą malkomis šildomą paplūdimio pirtį prie pat jūros. Paplūdimio pirtis – stilinga, prie skardžio tempiama troleibuso pirtis, kurioje vienu metu telpa apie 10 besimaudančių. Paplūdimio saunoje galėsite mėgautis minkštomis voniomis ir nuostabiu vaizdu į jūrą. Taip pat priešais pirtį yra nedidelė vėsinanti terasa.

Vejos kiemas ir žavinga jūrinė aplinka. Rąstinis namelis Skitunäse yra ant jūros kranto. Skitunäs nuomojamo kotedžo kiemas yra žole apaugęs, gana natūralus pajūrio kiemas, atsiveriantis į vakarus. Šalia paplūdimio auga alksniai ir klevai. Šalia prieplaukos yra uolėtas paplūdimys, kuris švelniai veda link jūros. Vandens pakraštyje yra švelnus uolėtas paplūdimys kietu dugnu. Sandėlyje yra keletas gultų, kuriuos, jei norite, galite neštis ant paplūdimio skardžio.

Terasoje dujinis grilis ir valgomasis stalas 8 asmenims _

Nuomojamame namelyje yra didelė veranda su sėdimų vietų grupe apie 8 žmonėms. Pirties terasoje yra keturių vietų sėdimų vietų grupė. Šalia pagrindinio įėjimo taip pat yra kepsninės terasa su atskira dujine griliu ir galimybe pavalgyti lauke.

Visai šalia paplūdimio yra paplūdimio terasa ir jauki laužavietė net didesnei grupei. Terasoje rąstinė sėdimų grupė ir būsimas pietų stalas. Daugiau kėdžių rasite sandėlyje.Atmosferinė kepsninė miško pakraštyje Taip pat miško pakraštyje yra rąstinė kepsninė su atvira ugnimi. Grilio namelyje telpa apie 8-10 žmonių. Grilio namelyje yra laužavietė ir grilio grotelės. „Koda“ taip pat turi keletą apynų. Be to, sandėlyje yra papildomas tinklelis, kurį pageidaujant galima priderinti prie laužo stovo. Kotanuotio puikiai tinka ir kepti ant grotelių žiemą. Ant suoliukų, vėsiais rudens ir žiemos vakarais šildant ėriukus.

Pajūryje prieplauka ir paplūdimys, tinkamas maudynėms:

Iš nuomojamo kotedžo pirties į paplūdimį veda švelni terasa ir laiptai. Paplūdimyje yra prieplauka, kuri dėl jūros lygio pokyčių pastatyta aukštai. Prieplaukos gale yra plaukimo laiptai, todėl galima plaukti. Vandens gylis molo gale yra apie 1 metras, todėl niekada nešokkite nuo molo į vandenį. Paplūdimys negilus ir pamažu gilėja, todėl tinka ir vaikams. Kairėje prieplaukos pusėje yra smėlio paplūdimys su gero kumščio dydžio uolomis. Ilgesniame molo gale jūros dugnas yra natūralus smėlis, gana kietas dugnas.Jūra dažnai užšąla vėliausiai sausio mėnesį, o tada, jei norite, molo gale galima padaryti angą. Plaukimo kopėčios dažniausiai nuimamos vėliausiai gruodžio mėnesį, kad žiemos audros jų nesuplėšytų.

Galima irklinė valtis Skitunäs nuomojamame kotedže taip pat yra galimybė plaukioti valtimis ir žvejoti. Irklinė valtis įskaičiuota į namelio nuomą be papildomo mokesčio. Pakrantėje pastatyta nedidelė valčių rampa irklinei valčiai. Dėl jūros vandens aukščio svyravimų svarbu visada po naudojimo valtį patraukti aukštyn, kad kylantis vanduo nesulaužytų valties ant kranto uolos. Paplūdimyje taip pat yra plūduras.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Skitunås nuomos namelis;
  • Nakvynė vienai nakvynei 12 žmonių V-Kt;
  • Naudojimasis pirtimi;
  • Irklinės valties naudojimas;
  • Naudojant grilį;

Svarbu:

Pasiūlymas negalioja švenčių dienomis, taip pat nuo birželio iki rugpjūčio mėn.

Akcija galioja darbo dienomis, V-Š.

Patalynė į kotedžo nuomos kainas neįskaičiuota. Jei pageidaujate, galite užsisakyti rankšluosčius ir patalynę sau iš kotedžo.

Nuomojamas namelis nuomininkui prieinamas savaitiniam rezervavimui, dažniausiai nuo 16:00 atvykimo dieną iki 12:00 išvykimo dieną.

Klientas pasirūpina salono išvalymu atostogų metu ir jiems pasibaigus, jeigu užsakymo metu nesusitarta ir apmokestinama kitaip. Jeigu, pasibaigus rezervacijai, valymas nebuvo atliktas kruopščiai ir nuomotojas turi tuo pasirūpinti prieš atvykstant kitam klientui, nuomotojas turi teisę imti ne mažesnį kaip 75 eurų valymo mokestį.

Atšaukimas visada turi būti atliktas raštu.

Jei atšaukimas įvyksta likus mažiau nei 2 mėnesiams iki užsakymo pradžios, bus nuskaičiuota visa užsakymo suma.

Jei atšaukimas įvyksta anksčiau nei prieš 2 mėnesius, taikoma pirmosios nakties kaina. Įmokos negrąžinamos.Jei yra nenugalimos jėgos aplinkybės, nuomotojas gali atšaukti rezervaciją. Tokiu atveju klientas turi teisę atgauti visą sumokėtą sumą. Jei rezervacija turi būti nutraukta dėl trikdančio elgesio, mokėjimai negrąžinami.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Skitunäsintie 272, 49270 Pyhtää
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-12
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Pasiūlymas galioja visus metus, išskyrus Kalėdas, Naujuosius metus ir birželio-rugpjūčio mėn
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Suomija
Suomijos regionai: Pietvakarių Suomija
Suomijos miestai: Pyhtää
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

280,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +280

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com