powered by Google translate

Nuomojamas kotedžas Kaunisvirta

Nemokamas dovanų kupono įpakavimas bei pristatymas!

powered by Google translate

„Villa Kaunisvirta“ yra nuostabi rąstinė namelis, skirtas naudoti ištisus metus Pyhtää mieste, maždaug 100 km į rytus nuo Helsinkio. Namelis yra prie upės, pačioje gamtos širdyje.

Namelyje yra 12 vietų dviejose atskirose kajutėse, pagrindiniame pastate ir atskirame pirties korpuse. Kotedže taip pat yra kepsninės baldakimas, puiki tradicinė rąstų sandėliukas ir medinė stoginė. Plaukimo prieplauka paplūdimyje.

Kotedžas, skirtas naudoti ištisus metus:

Ši kabina siūlo jums tobulą pabėgimą nuo kasdienio gyvenimo šurmulio ištisus metus. Įėję į šį žavų kotedžą iš karto pastebėsite jaukią ir šiltą jo atmosferą. Rankų darbo vila sukuria unikalią ir žavią atmosferą, kuri kviečia atsipalaiduoti ir trumpam pamiršti visa kita.

Ryte galėsite pabusti gryname ore ir mėgautis rytine kava terasoje, klausydamiesi paukščių čiulbėjimo ir grožėdamiesi nuostabiu kraštovaizdžiu. Nesvarbu, ar ieškote romantiško savaitgalio vienam, ar atostogų su šeima, šis ištisus metus veikiantis mūsų namelis yra puikus pasirinkimas. Pasinerkite į gamtos glėbį ir kurkite nepamirštamus prisiminimus šiame stebuklingame rąstiniame namelyje.

Kaunisvirta rąstinė namelis puikiai tinka poilsiui ir nakvynei ištisus metus. Upė dažnai būna atvira iki gruodžio pabaigos. Palju taip pat galima ištisus metus. Sausio mėnesį upė dažnai būna užšalusi, bet jei norite, molo gale galite padaryti angą.

Kaunisvirta kurortą sudaro du atskiri pastatai:

Iš pagrindinio pastato ir pirties namelio, kuriame daugiausiai telpa 12 žmonių. Abiejuose nameliuose yra miegamosios patalpos, dušas ir tualetas.

Pirties kabinoje miegamajame palėpėje yra atskiros lovos keturioms, o pagrindiniame pastate – trys atskiri miegamieji, kuriuose gali apsistoti 8 žmonės.

Apatiniame aukšte yra vienas miegamasis su 140 cm pločio maža palėpės lova.

Viršutiniame aukšte yra du didesni miegamieji, kurių viename yra 2 x 90 cm lovos, o kitame – 4 x 80 cm lovos. Kai kurios lovos yra viena šalia kitos. Į antrą aukštą galima patekti gana stačiais laiptais.

Pagrindinėje kabinoje taip pat yra atmosferinė svetainė su židiniu ir patogia didele sofa, kuri sukuria atmosferą.

Pagrindinis Kaunisvirta pastatas yra apie 105 m2, o pirties pastatas yra 30 m2 ir loftas apie 15 m2. Iš viso apie 150m2.

Visose lovose yra antklodės ir pagalvės. Patalynę galima išsinuomoti atskirai.

Virš pirties esančiame lofte yra atsarginiai čiužiniai, o esant poreikiui, kabinoje gali tilpti keli papildomi žmonės.

Pagrindinėje kajutėje yra gerai įrengta virtuvė ir valgomojo zona:

Virtuvėje yra viryklė, orkaitė, indaplovė, aukštas šaldiklis, mikrobangų krosnelė, kavos virimo aparatas ir virdulys. Taip pat skrudintuvas ir plaktuvas. Indai ir stalo įrankiai yra mažiausiai 12 žmonių. Į nuomos kainą įskaičiuotas indų ploviklis, šiukšlių maišai ir buitinis popierius. Virtuvėje taip pat dažnai yra druskos ir pipirų, kavos ir filtrų maišelių. Šalia virtuvės yra valgomojo zona su dideliu pietų stalu 10 vietų. Jei yra 12 svečių, ne visi vienu metu gali susėsti prie vieno stalo.

Atskiras pirties pastatas su pirtimi ir prausyklomis:

Namelyje yra atskiras pirties pastatas apie 30 m2 ploto, kuriame yra didelė malkomis kūrenama pirtis, iš kurios atsiveria nuostabūs vaizdai į upę. Šalia pirties yra prausykla su išėjimu į lauko terasą. Virš pirties yra keturių vietų miegamasis palėpė. Į palėpę pateksite stačiais laiptais. Taip pat pagrindiniame pastate yra atskira dušo patalpa, kurioje galėsite naudotis ir skalbimo mašina.

Kaunisvirta nuomojamame namelyje yra malkomis kūrenama krosnis:

Kaunisvirta nuomojamame namelyje yra malkomis kūrenama krosnelė, talpinanti apie 6 žmones. Palju siūlo puikią galimybę maudytis lauke ištisus metus. Galite šokinėti į šiltą vandenį ir mėgautis pramogomis nepriklausomai nuo oro sąlygų. Palju yra priešais pirtį, iš dalies įterptas į terasą. Be pirties, pirties terasoje yra keturių vietų sėdimų vietų grupė.

Atskiras pirties pastatas su pirtimi ir prausyklomis:

Namelyje yra atskiras pirties pastatas apie 30 m2 ploto, kuriame yra didelė malkomis kūrenama pirtis, iš kurios atsiveria nuostabūs vaizdai į upę. Šalia pirties yra prausykla su išėjimu į lauko terasą. Virš pirties yra keturių vietų miegamasis palėpė. Į palėpę galima patekti stačiais laiptais. Taip pat pagrindiniame pastate yra atskira dušo patalpa, kurioje galėsite naudotis ir skalbimo mašina.

Kaunisvirta nuomojamame namelyje yra malkomis kūrenama krosnis:

Kaunisvirta nuomojamame namelyje yra malkomis kūrenama krosnelė, talpinanti apie 6 žmones. Palju siūlo puikią galimybę maudytis lauke ištisus metus. Galite šokinėti į šiltą vandenį ir mėgautis pramogomis nepriklausomai nuo oro sąlygų. Palju yra priešais pirtį, iš dalies įterptas į terasą.

Be pirties, pirties terasoje yra keturių vietų sėdimų vietų grupė.

Su šiuo pasiūlymu Jūsų laukia:
  • Kaunisvirta kotedžas;
  • Nakvynė vienai nakčiai (sekmadieniais-ketvirtadieniais);
  • Kajutėje yra 12 vietų dviejose atskirose kajutėse;
  • Paplūdimio prieplauka;
  • Pirtis;
  • Grilio stogelis;
  • Rulono naudojimas;

Svarbu:

Pasiūlymas negalioja švenčių dienomis, taip pat nuo birželio iki rugpjūčio mėn.
Pasiūlymas galioja tik darbo dienomis, šeštadieniais.

Patalynė į kotedžo nuomos kainas neįskaičiuota. Jei pageidaujate, rankšluosčius ir patalynę galite rezervuoti sau iš kotedžo.

Nuomojamas namelis nuomininkui prieinamas savaitiniam rezervavimui, dažniausiai nuo 16:00 atvykimo dieną iki 12:00 išvykimo dieną.

Klientas pasirūpina salono išvalymu atostogų metu ir jiems pasibaigus, jeigu užsakymo metu nesusitarta ir apmokestinama kitaip. Jeigu, pasibaigus rezervacijai, valymas nebuvo atliktas kruopščiai ir nuomotojas turi tuo pasirūpinti prieš atvykstant kitam klientui, nuomotojas turi teisę imti ne mažesnį kaip 75 eurų valymo mokestį.

Atšaukimas visada turi būti pateiktas raštu.

Jei atšaukimas įvyksta likus mažiau nei 2 mėnesiams iki užsakymo pradžios, bus nuskaičiuota visa užsakymo suma.

Jei atšaukimas įvyksta anksčiau nei prieš 2 mėnesius, taikoma pirmosios nakties kaina. Įmokos negrąžinamos.Jei yra nenugalimos jėgos aplinkybės, nuomotojas gali atšaukti rezervaciją. Tokiu atveju klientas turi teisę atgauti visą sumokėtą sumą. Jei rezervacija turi būti nutraukta dėl trikdančio elgesio, mokėjimai negrąžinami.

Paslaugą iliustruojanti nuotrauka gali skirtis nuo vaizdo realybėje.
Apie pramogą
Paslaugos vieta: Strukantie 38, 49270 Pyhtää.
Dalyviai (asmenų skaičius): 1-12
Apranga: Aprangai reikalavimų nėra
Dovanų kupono galiojimas: Dovana galioja 12 mėn.
Sezoniškumas: Pasiūlymas galioja visus metus, išskyrus Kalėdas, Naujuosius metus ir birželio-rugpjūčio mėn
Galiojimas: Tik darbo dienomis
Poilsio sezoniškumas: Visus metus
Nakvynių skaičius: 1 nakvynė
Šalis: Suomija
Suomijos regionai: Kiumenlaksas
Suomijos miestai: Pyhtää
Būtina išankstinė registracija: Kontaktiniai duomenys pateikiami ant dovanų kupono.
Nemokamas pristatymas ir įpakavimas
Pakeitimo ir pinigų grąžinimo garantija
Saugus apsipirkimas

320,00 €

  • Registruoti nariai gauna taškų: +320

Papildoma nauda:

  • Dovana galioja 12 mėn.
  • Nemokamas pristatymas!
  • 365 dienų keitimo garantija!
  • 15 dienų grąžinimo garantija!
Norite pasinaudoti pramoga konkrečią dieną? Dėl užimtumo teirautis:
Kotteria
+358 400-534269 kaskapalvelu@kotteria.com